Trump rääkis, kuidas ta veedab palju aega Floridas ning sealsete orkaanide puhul pole küll näha, kuidas kliima soojenemine nende esinemissagedust mõjutaks. "Meil oli hullemaid orkaane 1890. aastal ja meil oli palju-palju hullem orkaan 50 aastat tagasi," ütles Trump. Samas oli tema hinnangul alles hiljuti periood, mille jooksul tabas Floridat väga väike hulk orkaane.

Presidendi sõnul on tema keskkonnaalane põhieesmärk, et Ameerika Ühendriikides oleks ülipuhas vesi ning kõige puhtam õhk maailmas ning juba praegu on õhk USAs puhtam, kui see kunagi varem olnud on. Kaks lauset hiljem kliima soojenemisest rääkides lisas Trump aga, et ta "ei ohverda oma riigi majanduslikku heaolu millegi nimel, mida keegi tegelikult ei tea."

Veel ütles president kliima soojenemise kohta, et on nii teadlasi, kes räägivad kliimasoojenemise poolt kui ka selle vastu. Samas tõdes ta, et kliimasoojenemine on tõsiasi. "Ma olen nõus, et kliima muutub, kui see käib edasi-tagasi, edasi-tagasi," ütles USA president.

Presidendi hinnangul aitab tal kliima soojenemist hästi mõista temas voolav teadlaseveri. "Mu onu oli pikka aega MIT (Massachusettsi Tehnoloogiainstituudi, USA ülimaineka ülikooli - Forte) professor, doktor John Trump. Ma küll ei ole temaga sellel teemal rääkinud, kuid mul on teaduse koha pealt loomulik instinkt ning ma ütlen, et antud teema puhul on teadlasi mõlemal poolel," ütles Trump.

Trumpi sõnul on ta tõeline keskkonnaaktivist (environmentalist - Forte), vaatamata sellele, et paljud inimesed temast nii ei mõtle. "Puhas vesi ja õhk on väga olulised, aga samuti on seda ka USAs olevad töökohad," ütles Trump.