"Launch. Land. Repeat," (Start. Maandumine. Korrata.), oli teade, mida Blue Origin võis reedel edastada, sest nad olid kasutanud sama raketti ühekorraga nii kosmosestardi kui ka maandumise katsetusel. Lisada on ka video sellest testist.

Mõni päev varem oli SpaceX pidanud jälle tunnistama, et meres paiknevale alusele nad oma Falcon- raketti maanduma panna veel ei suuda. Detsembris õnnestus neil küll esimene maandumine kõva maa peale, aga rakett, mis siis orbiidilt tagasi tuli, sai maandumisel siiski põrutada ja uueks lennuks siiski niipea kasutatav ei ole.

Konkureeriva erafirma Blue Origini rakett New Shepard igatahes startis reedel Lääne-Texases asuvalt kosmodroomilt juba teist korda vähem kui kahe kuu jooksul ja paistab, et vahepeal polnud vaja isegi uut raketti valmistada, sama rakett oli tõepoolest korduvkasutatav.

Rakett küll kerkis vaid veidi kõrgemale kosmose piiriks peetavast Karmani joonest (100 km), maksimaalse lennukõrguse 101,7 kilomeetriga ja hakkas kohe vertikaalses asendis ka laskuma, ehk kosmoselennuks on seda veidi ennatlik pidada. Meeskonnamoodul, mis seekord veel tühi, maandus eraldi, langevarjudega.

Tulevikus kavandab Blue Origin siiski jõuda ka mehitatud kosmoselendude korraldamiseni.