Meie aja järgi peaks otseülekanne möödalennust algama homme kell 7 hommikul. Kuid ka täna on võimalik otseülekande vahendusel jälgida paneelarutelu ning missiooniga seonduvat küsimuste-vastuste sessiooni ja pressikonverentsi. Arutelud algavad otseülekandes meie aja järgi kell 21:00 õhtul.

Esialgu Pluutot uurinud New Horizons sond on hetkeseisuga keskendunud Kuiperi vöös asuvate objektide uurimisele. Sealhulgas ongi vaatluse all taevakeha nimega 2014 MU69, mida kutsutakse ka Ultima Thuleks. Tegemist on kõige kaugemal asuva taevakehaga, mida inimkond eales lähemalt uurinud on.

Taevakeha kohta pole teada just palju. Nagu nimi ütleb, avastati see alles 2014. aastal Hubble'i kosmoseteleskoobi abil. Hetkel arvatakse, et selle läbimõõt on umbes 30 kilomeetrit ning sellel võib olla vähemalt üks kaaslane.

New Horizons sond on praeguseks lülitatud spetsiaalsesse möödalennurežiimi, mis tähendab, et tõrgete ilmnemisel ei hakka see "helistama" oma probleemidega Maale, vaid eirab neid ning üritab esmaprioriteedina täita oma teadusmissiooni. Kuidas ta selle täitmisega hakkama saab, näeme juba homme hommikul.