Kaks tundi tagasi ehk meie aja järgi südapäeval vahendas Express.co.uk, et tuhanded kasutajad on teatanud, et neil on olnud täna hommikul probleeme Skype`i sisse logimisega. Eile öösel tabas teenust Expressi teatel eelmine suur katkestus, mida ka Microsoft kinnitas ja mis nende ametliku Twitteri konto teatel meie aja järgi öösel poole nelja aegu lahendatud sai. Kuid tänahommikustele kaebustele uue katkestuse kohta pole Skype veel ametlikult reageerinud.

Sõltumatu veebileht DownDetector, mis erinevate teenuste töötamist ja mittetöötamist sotsiaalmeedias kõneks olevaid teemasid lahates monitoorib, näitab hetkelgi oma live-kaardil, et paljudes Euroopa suurtes linnades on ühenduvusega probleeme, kõige "punasem" oli kümmekond minutit tagasi ehk enne poolt kolme meie aja järgi saidi otsepildi kohaselt Londoni kant.

Kuid ka Eestis on olnud probleeme sisselogimise ja sellega, et sõnumid jäävadki end igavesti vestluspartneri jutukakasti üles laadima. Downdetectori foorumist võib jooksvalt lugeda, et mitmel pool Euroopas on Skype`iga juba eilsest probleeme olnud ja mõnel kasutaja väitel pole teenus alates eilsest suuremast katkestusest vahepeal üldse tööle hakanudki.