Nimelt on umbes 18 meetri kõrgune "tähehüpik" Starshipi nime kandva tulevase raketisüsteemi prototüüp. Pärast eilset edukat katselendu saab ettevõte nüüd valmis ehitada suuremad ja võimekamad prototüübid ning seeläbi oma lõppeesmärgile lähemale nihkuda.

See tähendab, et paari lähiaasta jooksul tahetakse välja töötada korduvkasutatav kaheastmeline raketisüsteem, mis oleks umbes 120 meetri kõrgune ning teeks seega silmad ette ka seni võimsamatele rakettidele nagu Saturn V ning SLS Block 1B.

Hüpik on aga praegusele raketile täiesti sobilik nimetus, arvestades seda, et testlennu käigus ei kerkinud rakett kõrgemale kui 150 meetrit. Lennu üheks eesmärgiks oli kasutada ka Raptor tüüpi rakettmootoreid, mis kasutavad õhkutõusuks metaani. Selliseid mootoreid võiks tulevasel Starshipi kanderaketisüsteemil olla umbes 40.

Esmalt oli SpaceX-il plaanis Starhopperit lennutada küll esmaspäeval, kuid vaid 0,8 sekundit enne õhkutõusu otsustati lend katkestada. Musk ütles, et probleem seisnes kahes leegiseadeldises, mis Raptori mootoris oleva metaani süütama peaks. Nii otsustatigi probleemid kõrvaldada ning lükata start järgmisesse päeva.

Järgmiseks on SpaceX-il plaanis luua Starship Mk1 rakett, mis kasutaks kolme Raptor-rakettmootorit ning oleks võimeline lendama ümber Maa ning taas samas kohas maanduma.