Seni on parimad pildid sellest komeedist võetud siiski teleskoopidega, ja alles vahetult enne tema Päikesest möödumist (28. novembril) peaks ta eredus oluliselt suurenema. Ja kui ta just Päikese läheduses ära ei sula, võiks oodata eredat vaatepilti taevas järgnevatel nädalatel enne jõule.

Probleem ongi selles, et praegu komeeti Päikese kõrvalt otsidas võivad inimesed oma silmi tõsiselt kahjustada. Vähemalt seni on tähistaeva kaardiprogramm Stellarium (alla laaditav aadressilt stellarium.org) pakkunud selget vaadet komeedile vaid päevasel ajal, aga seni vaid täpina taevas.

Astronoomid uurivad komeeti nii, et katavad oma teleskoopides päikeseketta enne kinni. "Ükski komeet pole väärt seda, et sa kaotaksid oma silmanägemise," hoiatab Bob King väljaandest Universe Today. Komeeti otsides ei tohi kunagi vaadata otse päikesesse. Kui vaadata läbi tumendatud filtri, siis sellega kaitstakse end küll päikesekiirguse eest, aga ühtlasi halvendab see ka komeedi nähtavust.

Palju targem soovitus on oodata, kuni komeet ilmub jälle nähtavale Päikese tagant kahe-kolme päeva möödudes.

Seni aga ei kannata sellised loosungid nagu "sajandi komeet" või "eredam kui Kuu" mingit kriitikat. 28. novembril Päikesele lähenedes peaks komeet väga järsult eredamaks muutuma. Läbi pilvede teda muidugi ei näe.