Artikli juures olev detailne video on filmitud Põhja-Koreast ning väljavõttel sellest võib aimata, kuidas kaks inimest kõnnivad ümber nurga.

Kaamera nimi on IRIS ja sellega opereerib firma nimega UrtheCast. ISS-i pardal on see töötanud aastast 2014. Filmitud on nii Dubai pilvelõhkujaid kui Egiptuse püramiide, ent seekordne laar videosid puudutab Põhja-Koread, peamiselt keskenduti riigi pealinnale Pyongyangile. Kaadrid on pärit 30. maist 2016 ning need on filmitud 400 km kõrguselt. Et kosmosejaam liigub kiirusega 28 000 km/h, näivad mõned hooned allpool oleval gif-väljavõttel liikuvat.

Inimesed on pildi keskmes edasi-tagasi liikumavad kaks musta jutikest. Vilkumise põhjustajaiks on päikesevalgus, mis erinevatelt objektidelt tagasi peegeldub, sellal kui jaam orbiidil liigub.

ISS-i kaamera võimekus pole ainulaadne, on ka teisi kaameraid, mis on satelliitidelt võimelised maapinnal kõndivaid inimesi eraldama ning isegi teravustama selleni välja, et inimese käes olev nutitelefon (ja ehk ka see, mis parajasti ekraanil) on näha. USA valitsuse regulatsioonid keelavad aga nende "liiga täpsete" piltide avaldamist.