Nüüd valmistutakse juba missiooniks Chang'e 5, mis peaks startima 2017. aastal, kuna nüüd saadeti Kuu orbiidile Chang'e 5 test-1-missiooni sond (CE5-T1), mis peaks kaheksapäevase Kuu ümber tiirlemise lõpetuseks andmetega Maa peale tagasi pöörduma, nii nagu kolme aasta pärast peaks juba Kuu pinnasproovidega naasma suuta ka Chang'e 5 ise. Hiina kuuprogrammi juhib sealne riiklik kosmoseadministratsioon (CNSA).

Kanderakett Changzheng (ehk Pikk Marss) 3C startis Xichangi kosmosekeskusest reedel, kandes lisaks hiinlaste Kuu-satelliidile ka kaht Luksemburgis ja Suurbritannias valmistatud satelliiti, nende eesmärgiks pole küll Kuuni jõuda.

Chang'e aparaadid on nime saanud samanimelise hiinlaste kuujumalanna järgi, seega on kõik need ka suunatud Kuu-uurimisele. Chang'e 1 ja 2 (2007 ja 2010) olid Kuu-satelliidid, Chang'e 3 asetas mullu detsembris Kuu pinnale kulguri Yutu, mis küll tänaseks on liikumisvõime kaotanud, aga suudab ikka veel andmeid edastada. Chang'e 4 peaks järgmise kulguri sinna viima 2015. aastal.

Chang'e 5 peaks aga juba laskuma maanduriga Kuu pinnale, koguma sealt pinnaseproove ja naasma nendega Maa peale 2017. aastal. Chang'e 6 on sarnase eesmärgiga kavandatud aastasse 2020. Mehitatud Kuu-missioon Hiina lähema aja plaanide sisse veel ei mahu, see on heal juhul võimalik vahemikus 2025-2030.