Grigori Fedorets, kes pildi teinud astronoomide rühma juhtis, tõdeb aga, et tegemist ei pruugi üldse olla asteroidiga, vaid see võib olla ka mõne inimeste kosmosesse saadetud aparaadi osa, ehk sisuliselt kõigest kosmoseprügi. "Igal juhul on tegemist väga huvitava kehaga, mis vajab kindlasti edasist uurimist," ütles Fedorets.

Mis puudutab aga pilti, siis sellel on 2020 CD3 nime kandvat taevakeha näha selle keskel. Pildil näha olevad sinised, rohelised ja punased ribad on tähed. Fedoretsi sõnul näeb pilt selline välja, kuna teleskoop keskendus liikuvale 2020 CD3-le, mis liigub võrdlemisi kiiresti. Taustal näha olevad tähed jäidki seetõttu pildile hägusena.

Belfasti ülikoolis töötav Fedorets ütleb, et tema üheks suureks eesmärgiks on sel kuul avastatud taevakeha kohta võimalikult palju teada saada. "Tulevikuvaatlused võimaldaks meil täpsemalt paika panna selle asukoha ja seega hinnata selle orbiiti ja võimalikku päritolu," ütles astronoom pressiteate vahendusel. Tema sõnul on oluline uurida ka selle pinna peegeldavuse näitajaid, kuna need aitavad tuvastada, kas tegemist on taevakiviga või mitte.

Astronoomi sõnul aitab tulevikus selliseid kehasid oluliselt paremini uurida ja tuvastada Tšiilisse rajatav Vera C. Rubini nimeline observatoorium, mida varasemalt tunti täheühendi all LSST. Loodetakse, et oma esimese vaatluse teeb see juba sel aastal ning aitab avastada tumeaine ja Linnutee saladusi ning paremini tuvastada väikseid kehasid Päikesesüsteemis ning ka kaugemal asuvaid supernoovasid, kvasareid ja gammakiirte purskeid.