Pildil on näha Maad (täpsemalt Austraaliat ning lõunapoolkera), maandurit ennast ning sellel olevat Iisraeli lipu kujutist, millel on heebreakeelne kiri "Am Yisrael Chai" (elagu Iisraeli riik) ning ingliskeelne kiri "Small country, big dreams" (väike riik, suured unistused.

Maanduri poolt Maale saadetud foto

Maandur üritab hetkel Maa gravitatsiooniväljast vabaneda ning teeb seda ajapikku, samaaegselt Maa ümber tiireldes. Kuu tõmbab maanduri enda gravitatsioonivälja hinnanguliselt järgmise kuu aja jooksul. Maandur peaks Maa kaaslasel maanduma juba aprilli keskel.

"Foto on tõend Iisraeli tehnoloogilisest võimekusest. Vaatamata sellele, et Beresheet on väike (maandur on umbes nõudepesumasina suurune - Forte), toob see meile palju rõõmu," ütles Iisraeli tehnoloogia- ja teadusminister Ofir Akunis. Tema sõnul annab maanduri edu Iisraeli noortele edasi olulise sõnumi - unistada tuleb suurelt.

Tegemist ei ole ainsa fotoga, mis Beresheetil plaanis teha - maandur viibib Kuul 2-3 päeva ning pildistab selle käigus ka Kuud. Andmed saadetakse USA kosmoseagentuuri NASA Süvakosmose Võrgustiku kaudu SpaceIL-i Iisraelis Yehudis asuvasse jaama.