Esiteks oli tegemist SpaceX-i 19. edukalt õhku tõusnud raketiga sel aastal. Sellega purustas ettevõte oma eelmise aasta rekordi, kui õhku toimetati 18 kosmosesõidukit.

Teiseks oli raketi pardal tohutu hulk satelliite - kokku 64 tükki, sealhulgas ka ESEO, millel kasutati eestlaste kaameratehnoloogiat. Tõsi, tegemist on rekordiga vaid USAs, ülemaailmne rekord kuulub Indiale, kus suudeti 2017. aastal korraga kosmosesse toimetada lausa 104 satelliiti.

Kolmandaks, kasutatud raketisüsteem saab olema esimene SpaceX-i süsteem, mida on kasutatud kokku vähemalt kolmeks õhkutõusuks. Lisaks eilsele lennule kasutatati seda veel selle aasta maikuus ning augustis toimunud lendudel.

Neljas rekord on mõnevõrra eelmisega seotud - antud raketisüsteemi on kasutatud õhku tõusmisel kõigilt kolmelt SpaceX-i stardiplatvormilt - Kennedy kosmosekeskuse platvormilt 39A, Cape Canaverali õhuväebaasi stardikompleksist järjekorranumbriga 40 ning Vandenbergi õhuväebaasi 4E kompleksist.

Pardal olnud 64st satelliidist 15 olid mikrosatelliidid, 49 tükki aga kuubiksatelliidid. Kokku on nendega seotud 34 organisatsiooni 17 riigist. Kõigi satelliitide õhku paiskamiseks läks kuus tundi ning tehiskaaslased paisati raketist välja kuues jaos.