Pealkirjad: "Pluuto taga leiti hiigelsuur planeet" on igal juhul eksitavad, sest tegemist on äärmisel juhul Sedna-mõõtu taevakehaga, tõenäoliselt aga veel viis korda väiksemaga kui Kuu.

Ja ka Sednat pole veel ametlikult kääbusplaneetide hulka liigitatud. Koos Sedna ja veel kolme avastatud objektiga, oleks VP ehk "Biden" ka kaugeimad teadaolevad objektid meie Päikesesüsteemis.

2012 VP113 ehk lühidalt lihtsalt VP on praegu Päikesest 83 astronoomilise ühiku (AU), periheelis aga 80 AU kaugusel Päikesest (1 AU võrdub Maa ja Päikese vahemaaga). Kuigi selle taevakeha avastamisest teatatakse nüüd, on ta algselt teleskoobipilti jäänud juba novembris 2012.

2012 VP113 läbimõõduks hinnatakse 315 kuni 640 kilomeetrit, periheelis (lähimal Päikesele) on ta 80 AU kaugusel, afeelis (kaugeimal Päikesest) aga 446,1 AU kaugusel, ütlevad esmased mõõtmised. Avastajatena on kirjas Scott S. Sheppard ja Chad Trujillo, USA-st.

"Neptuunitaguse objekti" Sedna periheeliks on 76 AU-d ja afeeliks koguni 937 AU-d, mis viib ta Päikesest kaugemale kui ka ükspuha millise teadaoleva objekti Päikesesüsteemis. Sedna orbitaalperioodiks ehk "aastaks" on 11 400 Maa aastat, mis paneb võrdluse ette ka "Bidenile".

Kaugeim planeet Päikesesüsteemis, Neptuun tiirleb Päikesest 29-30 AU kaugusel, nüüdne kääbusplaneet Pluuto on periheelis isegi lähemal kui Neptuun, afeelis aga 48,87 AU kaugusel. Kaugeim seni tunnustatud kääbusplaneet Eris on kord 38, kord 97 AU kaugusel.