Nutikellaks nad oma Wove Bandi nimetada ei taha, aga sellega võrdluses on 2016. aasta keskel ilmuvat vidinat siiski hetkel kergeim kirjeldada.

Wove Band näeb välja nagu ümber terve randme ulatuvast ekraanist koosnev nutikell. Firma on selle jaoks vajalike painduvate transistorite ja ekraanitehnoloogiate kallal töötanud kümme aastat.

Ekraani pindala on 4680 ruutmillimeetrit. Polyera kaasasutaja ja tegevjuht Phil Inagaki kirjeldab Wove Bandi kui digitaalset lõuendit.

Sellel on kuus korda rohkem ekraanipinda kui Apple Watchil. Pealmine ekraanikiht põhineb madala energianõudlikkusega e-ink tehnoloogial ja on kogu aeg sisse lülitatud.

Tootja pole hinda veel kindlaks määranud, aga nad lubavad, et Wove Band hakkab maksma "vähem kui odavaim Apple Watch". Viimase kodukas kuvab odavaima variandina 349dollarilist õunauuri.

Digilõuend jooksutab opsüsteemi Android, aga sellele loodavad äpid on ebatavalised. Need on kogu aeg ekraanil ja kättesaadavad. Tootja nimetab neid muide hoopis compositions, mida võiks tõlkida kompositsioonideks või visanditeks.

Praegu on vidinal grayscale- ehk halltoone kuvav ekraan (varjundid valgest mustani). Tootja on toonud katseks ka värviliste ekraanide prototüüpe, enda väitel edukalt.