Lahendus kasutab telefoni ja arvuti omavaheliseks ühendamiseks vähese energiatarbega erilist Bluetoothi versiooni BLE. Praegu on lahendus olemas jõudnud vaid vähestesse arvutitesse, näiteks Microsofti Surface Go läptop-tahvlisse. Seega, iga Bluetoothi võimekusega arvutiga lahendust kasutada ei saa, kuid tulevikus hakkab Microsoft BLE-võimekust kõigilt arvutidelt nõudma, vahendab The Verge.

Lisaks arvutitest ning kasutajaskonnast kerkivatele piirangutele teatas Microsoft ka, et funktsioon on toimiv vaid teatud telefonidel, vaatamata sellele, et valdaval osal tänapäevastest telefonidest on BLE täiesti olemas. Microsofti sõnul saavad uut funktsiooni testida vaid Samsung S8, S8+, S9 ja S9+ kasutajad.

Windows tutvustas funktsiooni esmakordselt eelmise aasta lõpus toimunud üritusel ning see, et praeguseks on juba avaliku testini jõutud, annab lootust, et varsti on funktsioon saadaval kõikide kasutajate jaoks. Kui sul aga kannatust oodata ei ole, saad Windows Insider testprogrammi kandideerida SIIT!