"Windows 7 on üle pika aja üks Microsofti kvaliteettooteid," rääkis Delli suurettevõtete üksuse juht Stephen Schuckenbrock ajakirjanikele. "Kui me arvestame sellega, et Vista kukkus läbi, siis on Windows 7 võimekus suurenenud sellisel skaalal, mida me eelnevalt näinud ei ole," vahendab Delli juhtfiguuri sõnu Reuters.

Windows 7 ilmub maailma suurematel turgudel müügile 22. oktoobril ja paljud arvutitootjad loodavad, et see tõmbab arvutimüügi käima. Eelkõige ettevõtetes, kus siiani käitatakse vanemaid operatsioonisüsteeme ja kes vajavad uut riistvara.

Näiteks Delli ja tema rivaali Lenovo müük möödunud aastal vähenes, eelkõige seetõttu, et nende suuremateks klientideks on ettevõtted.

Käesoleva aasta kolmandas kvartalis rabas Acer Delli käest maailma arvutitootjate edetabelis teise koha. Dell lubas, et tõuseb iga hinnaga kolmandalt kohalt taas teiseks.

arvutitootmise kõrval kavatseb Dell rohkem keskenduda teenustele ja peale hiljuti omandatud suure IT-konsultatsiooniettevõtte Perot Systems'i hoitakse soovitakse omandada mõni ettevõte virtualiseerimistarkvara sektorist .