Nimelt pole Windows Phone'ide hulgas kuigi palju tipptelefone ega üldse nn kõrgema otsa seadmeid. Ka Microsoft on Lumia sarja puhul keskendunud odav- ja keskklassi-fonidele, sest need müüvad.

Windows 10 ilmumine on lähedal (kuigi telefonidele jõuab see pigem aasta lõpupoole), nii et Microsoft otsustas kõlakate põhjal ka selle puudujäägi kompenseerida.

Arendamisel on kuuldavasti kaks "kõrgema otsa" Windows 10 telefoni, Nokia kunagiste toodete järgi töönimedeks Cityman ja Talkman.

Mõlemal olla Quad HD ekraan, 3 GB muutmälu, 32 GB salvestusruumi, 20 MP taga- ja 5 MP esikaamera. Talkmanil olla 5,2-tolline ekraan ja 6 tuumaga kiip, ilmselt midagi LG G4 moodi. Cityman uhkeldab 5,7 tolli ja kaheksa tuumaga – ilmselt Snapdragon 810 kiip.

Tipptelefonid vajavad neil päevil ka mingeid eritrikke, et massist esile tõusta. Isegi kui nende eritrikk on olla lihtsalt soodsa hinnaga kõrgema keskklassi seade nagu Manide puhul tundub. Uus tooteklass - taskukohane tipptelefon - ootab loomist.

Manide trumbid pole veel täpselt teada, aga mõlemal olla kolmevärvilised välgud (teoreetilised täpsemad kui kahetoonilised, mis on hetkel levinud). Cityman saab kaasa aksessuaare, et Windows 10 telefon-kui-PC võimekusest ehk Continuumist viimast võtta.

Ülalolev foto on illustratiivse tähtsusega ega sisalda veel ilmumata Windows 10 tipptelefone.