The Verge'i ajakirjaniku Dieter Bohni sõnul tekkis tema testmudeli voltimisjoonel kühm, mis telefoniekraani voltimisel ära lõhkus, CNBC ajakirjanik Steve Kovach kurtis aga, et tema testtelefoni ekraan hakkas pärast ühepäevast katsetamist värelema. Pool telefoni ekraanist muutus vahepeal valgeks ega olnud võimeline pilti näitama.

Üks märkimisväärne mure on veel ekraani kattev kile, mida Samsungi sõnul eemaldada ei tohi. Mitmed testijad on seda pidanud tavaliseks ekraani kattekileks ning on selle ära võtnud, nii on katki läinud nii YouTube'i staari Marques Brownlee kui ka Bloombergi ajakirjaniku Mark Gurmani ekraanid. Samsung ütles, et klientidele määratud mudelites on täpsemalt välja toodud, et kile eemaldada ei tohi.

"Galaxy Fold telefoni põhiekraani katab kaitsekiht, mis on osa ekraanist ning on mõeldud kaitseks kriimustuste eest. Selle eemaldamine või ekraanile liimuvate katete paigaldamine võib seda kahjustada," kirjutasid Samsungi esindajad.


Samsung teatas, et uurib juhtumeid põhjalikult, kuid 26. aprillil müügile tulevaid telefone ära korjata ei kavatse. 1980 USA dollarit maksev telefon on eelmüügis välja müüdud - telefoni müügiga läks nii hästi, et telefonitootja on praeguseks juba esimese partii täielikult välja müünud, ehk poodidesse telefonid lähiajal ilmselt ei jõuagi.