Joon tellis kodukino rajamiseks professionaali, kes ehitas ka 4,9 meetri laiuse poolringikujulise lava ja lisas sambad.

Selline projekt pole naljaasi, eriti äri alustamise ja uue beebi kõrval, nii et ta postitas küsimusi ja ülevaateid asjade käigust enda alustatud foorumiteemas AV Science Forumis (link lõpus).

Töö kodukinoruumi loomiseks algas juba 2003. aastal, kui hoone valmis. Joon ja arhitekt tegid kindlaks, et ruum oleks ideaalselt disainitud. Seetõttu on see umbes 45 sentimeetrit madalam kui teised ruumid samal korrusel ja võimaldas istekohad asetada; ekraani juures on lae kõrgus umbes 3,6 meetrit, ruumi tagaosas aga umbes 3,1.

Kohti on 22 ja need asuvad kolmes reas. Et need meenutaks vana kooli kinosaale, palus ta abikaasa tädil 20 neist käsitsi polsterdada. Kõiki kaunistab punane velvet ja seljatuge saab mugavuse mõttes alla lasta. Eriti head on kaks spetskohta teise rea keskel.

Kodukino planeerimine põhihoone konstrueerimise ajal võimaldas Joonil kolm seina neljast ülejäänud majast eemale jätta. Sideseinas on kolm kihti ja uksed, et müra summutada. Kõlarid on peidetud sammaste ja lae sisse, neid katab akustiliselt sobiv riie, mille välimus meenutab puitu.

2 TB andmeruumiga kodukinoarvuti varustab materjalidega nii 212tollist 2,35:1 ekraani kui majas leiduvaid Windows 7 sülearvuteid, Xbox 360 mängukonsoole ja Linksys DMA2200 Media Extendereid. Kodukinoarvutiga on ühendatud ka viis 200kettalist mahutavat DVD-kogu. Ühenduseks on hoones kasutusel ümmarguselt 12 200 meetrit juhtmeid, mida aitas paika seada Jooni isa.

Lage kaunistab 1000punktiline fiiberoptiline valgus, mis kujutab tema pereliikmete astroloogilisi märke, kaht komeeti ja Linnuteed.

Vana kooli kinosid ei meenuta ainult istmed, vaid ka vestibüül, kus on kommilett, popcornivalmistaja ja postriraamid. Kõrval asub ka mängutuba, kus on baar, piljardi- ja vutilauad, videomängud ja kaks kümnekohalist pokkerilauda.

Tervet korrust katab Klipsch THX Ultra2 kõlarite võrgustik, mis pakub HAI süsteemi kaudu ligipääsu ka turvasüsteemile ja muudele võimalustele majas, nagu internet, heli, vihmutid, tuled ja audiovideokomponendid.