Ekraanitehnoloogia võimaldab inimesel telefoni kokku-lahti voltida täpselt nii tihti kui ta soovib, mingisugust lisakulumist ekraanile sellega tootja sõnul ei kaasne. Samsungi esindaja Justin Denison ütles üritusel, et tehnoloogia tulekuga algas uus ajajärk, kus ekraani suurust ei piira enam seadme enda suurus.

Samsungi telefon näeb välja aga võrdlemisi robustne ja telliskivilaadne. See ei ole ilmselt aga probleem, kuna Samsungi sõnul ei ole seadme näol tegemist tootmisversiooniga. Ilmselt pidi Samsung esitlusega kiirustama, sest vähemalt üks tootja on juba volditava telefoniga välja tulnud ning seda on ähvardanud teha ka teised.

Volditaval ekraanil on korraga võimalik jooksutada kolme erinevat äppi, Samsung kutsub lahendust Multi Active Windowiks, Androidi esindaja ütles esitlusel, et ka Google'i mobiilne operatsioonisüsteem hakkab sellist lahendust toetama. Väikese ekraani tehnilised andmed on järgnevad: 840x1960 eraldusvõime ja pikslitihedus 420 ppi, suurel ekraanil vastavad näitajad 1536x2152, pikslitihedus jääb samaks.

Denison ütles lisaks veel, et Samsung tegeleb ka rulli keeratavate ja venitatavate ekraanide arendamisega.