Peab ütlema, et robot-Lincolni nägu on lausa erakordselt väljendusrikas, ilmselt isegi rohkem tegelikust presidendist, kes vanadel fotodel alati pigem stoiline olema tundub. Samas on selge, et eks videosse pandi robo-Lincolni kõik võimed kontsentreerituna kokku.

Robotit demonstreeriti ettevõtte hiljutisel lahtiste uste päeval ning videoklippi 19. sajandi keskel ametis olnud ja USA kodusõjast võitjana välja tulnud presidendist näidati rahvale ka Comic-Conil. Mõlemal puhul olid pealtvaatajate reaktsioon väga positiivne.

Holt ütles Boingboingi vahendusel, et eriti tähelepanuväärne on robotpea "nahk", mis on sedavõrd hästi vormitav, et on võimalik taasluua kortsukesed ümber silmade ning ninal ja palju muid volte ja vagusid, mis ilmuvad ja kaovad näoilme muutudes. Et GHP ehitab Walt Disney tarvis, võib selliseid roboteid tulevikus ilmselgelt just lõbustusparkides kohata. Lincoln on esimene osa üliilmekate animatrooniliste toodete sarjast nimega "Ajaloo elavad näod" (The Living Faces of History"), mida on plaanis turustada ka muuseumidele ja muudele kultuuriasutustele.