Võib arvata, et neile järgneb tänavu oktoobris Pixel 3, aga ametlik esitlus pole veel toimunud ja selle toimumisaegki on Google'i poolt teatamata.

Pixel 3 tehnilisi näitajaid ja võimalusi puudutavad kõlakad ringlevad aga veebis juba usinalt. Hiljuti hakkas levima näiteks selline, et seadmel on kaks (lainurk ja tavaline) millega superselfisid ehk tavalisest vägevamaid enesepilte valmistada.

Siin võite aga Pixel 3 kallimat varianti 3 XL imetleda aga "otse karbist" võetuna – lahtipakkimise ehk unboxing-videod on tehnoloogiahuviliste seas ju ammusest populaarsed.

Google pole veel kinnitanud, et Pixel-telefoniseeria tänavu üldse lisa saab, et see saabub mudelite 3 ja 3 XL kujul ning et need ilmuvad samal ajal kui eelkäijad ehk oktoobris.

Kui aga uskuda, et ülalolev video pole osav pettus ja keegi õnnelik on uuele tipptelefonile tõesti küüned külge saanud, siis teame nüüd, et karbis on seadme kõrval kleebised, USB-C kõrvaklapid, kõrvaklapi-adapter, laadimistarvikud ja adapter, millega Apple'i telefoni sisu kergemini-kiiremini Pixelile kopeerida.

Videost selgub ka, et Pixel 3 XL-i tagakülg on klaasist, mis muudab võimalikuks juhtmeta laadimise – võimalus, mida Pixeli-kasutajad on ammu küsinud.