CLOi on Lõuna-Korea tehnikahiiu LG uus "koduabiline", mis aitab kasutajal erinevaid targas kodus olevaid kodumasineid opereerida. Firma tutvustab seda kui "ülim lihtsus oma targas kodus toimetamisel".

CLOi suurepäraseid oskuseid CES-il tutvustanud USA turundusjuht David VanderWaal pidi aga tunnistama, et päris lihtne kõik siiski ei ole, sest kodurobot ühel hetkel enam tema sõna ei kuulanud.

Alguses tegi CLOi igati kenasti koostööd, kõigepealt VanderWaali viisakalt tervitades, seejärel tema päevaplaanist trenni minekut meelde tuletades ning sellest tulenevalt pesumasina pesutsükli ettevaatavalt spordiriiete peale sättides.

Kuid tundub, et ühel hetkel tabas CLOid tuhandete silmapaaride ees lavahirm, sest edaspidi see enam VanderWaalile ei vastanud. Tema küsimustele, kas pesu on pestud, mis õhtusöögiks plaanitud on ja milliseid kanaliha retsepte CLOi soovitab, järgnes saalis vaikus.

"CLOi ei taha minuga rääkida, tundub, et ma ei meeldi talle," ütles VanderWaal, üritades ebamugavat olukorda naljaks pöörata. Talle kaastatundvate inimeste seast aga hakkas vaikselt naerupurtsatusi kostma ning uudis ebaõnnestunud esitlusest hakkas oma elu elama sotsiaalmeedias.

Vaata videost LG ebaõnnestunud esitlust:

Allikas: The Verge

LG on robotite tehnoloogiat viimastel aastatel jõudsalt arendanud, kuid ekspertide sõnul tõstatab toimunu küsimuse sellest, kui valmis see avalikkusele esitlemiseks ja kasutamiseks praegu alles üldse on.