Näiteks koomik Dartanion London sai maha alloleva videoga "Kuidas kutid hakkavad kasutama Google Glassi".

See liialdab prillide kasutusvõimalusi tutvustades, aga kui toimuv poleks teatud mõttes väga usutav, ei ajaks see vast ka (nii väga) naerma.

Lühidalt: kohtingud muutuvad tulevikus Google Glassi kasutades kas väga lahedaks või väga nõmedaks. Olenevalt teie ootustest.

Nali või mitte, GLASSi ilmumine tekitab kindlasti ka arutelusid inimeste privaatsuse teemal, sest seade võimaldab kõike ja kõiki dokumenteerida - muidugi samas teistele täpselt selgeks tegemata, et toimub salvestus või pildistamine.

Project Glassi nime all maailmale esmatutvustatud Google Glass (vahel ka lihtsalt GLASS) on arvatavasti 2013. aasta lõpus ilmuv toode, mille hind on veel saladuskatte all.

See võib autorfirma Google'i esindajate sõnul moodsat tänavapilti päris palju muuta. Kes siis ei tahaks (nende arvates) kanda kuvarprille, mis näevad välja nagu tavalised prillid, aga võimaldavad kogeda "laiendatud reaalsust", s.t lisavad otse kandja vaatevälja interaktiivseid võimalusi ja infot.

Lõpust leiate koguni kuus linki Forte varasematele uudistele GLASSi kohta. Kes veel piisavalt ei tea, saab sealt kindlasti igakülgse kajastuse!