EOS M on saadaval mustas, läikivvalges, hõbedases või erepunases värvuses ning Canoni EOS-sarja tuntud pildikvaliteedi pärandit sisaldava stiilse ja kompaktse disainiga. Koos selle kaameramudeliga tulevad turule ka uus lameobjektiiv EF-M 22 mm f/2 STM ja standardne suumobjektiiv EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM, aga ka uus ja kompaktne välklamp Speedlite 90EX , moodustades ühtekokku täiusliku komplekti igapäevaste piltide tegemiseks. Tänu uuele objektiiviadapterile EF-EOS M ühildub mudel EOS M ka Canoni ulatusliku EF-objektiivisarjaga, pakkudes nii veelgi suuremat loomingulist vabadust.

Canoni digipeegelkaamera kvaliteet

Tänu kõrglahutusega ja 18-megapikslise APS-C formaadis CMOS-hübriidsensorile võimaldab kaamera printida fotod plakatiformaadis või kärpida neid sobiva tulemuse nimel. Suur sensor võimaldab ka portreede või efektsete lähivõtete saavutamiseks kunstipärast taustahägu tekitada.

Canoni DIGIC 5 protsessor paneb värvid särama ja muudab nahatoonid loomulikuks, samas kui ülilühikesed säriajad võimaldavad tegevusi sekundi murdosa jooksul jäädvustada. Tänu mudeli tundlikule ja loomulikule ISO-ulatusele 100 - 12 800 (laiendatav kuni väärtuseni 25 600) on ka õhtust õhkkonda ja keerulisi öiseid stseene lihtne detailselt jäädvustada.

Nõelteravate võtete ja professionaalse ilmega videote tegemiseks sisaldab uudne disain
hübriid-autofookussüsteemi, mis toetab ülikiiret ja täpset automaatteravustamist nii pildistamisel kui ka filmimisel.

Kaameramudeli EOS M iga aspekti loomisel on peetud silmas loominguliste ja kvaliteetsete piltide võimalikult lihtsat jäädvustamist. Kaameral on ere, kõrglahutusega 3,0-tolline (7,7 cm) Clear View LCD II puuteekraan, millel on võimalik valida ikoonide abil eri võtterežiimide ja sätete vahel.

Canoni Speedlite-välklampidega saab kasutada erinevaid valgustustehnikaid ning lisada võtetele omapära. Alternatiivina saab kasutada ka loominguliste filtrite valikut, kuhu kuuluvad mängukaameraefekt, teraline mustvalge ja kalasilmobjektiivi moonutust jäljendav filter. Filtreid saab rakendada juba enne pildistamist, nähes reaalajavaatest selle eelvaadet ja saades enne lõpliku võtte jäädvustamist eri efekte katsetada ning sobivaima välja valida.

EOS-video ja videokollaaž

EOS M lülitub hõlpsalt ka stereoheliga täis-HD videorežiimile. Videokollaaži režiim võimaldab luua professionaalse montaažiga videoid juba kaamerasiseselt.

Ulatuslikum EOS-süsteem koos eriotstarbeliste lisatarvikutega

Lisaks ühenduvusele Canoni olemasolevate EF-objektiivide[i], lisatarvikute ja Speedlite-välklampidega, tuleb kaameraga EOS M turule ka spetsiaalne kompaktsete lisatarvikute tootevalik. Kaks uut EF-M-objektiivi - standardsuum EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM ja lameobjektiiv EF-M 22 mm f/2 STM - võimaldavad uue mudeliga head portatiivsust ja suurepärast jõudlust saavutada. Mõlemas objektiivis on kasutusel erakordselt sujuvat automaatteravustamist pakkuv uus samm-mootori tehnoloogia ning Canoni täppisoptika, samas kui nende kompaktne disain sobib ideaalselt kaamera taskumõõtu korpusega.

Lisaks kuulub kaamera EOS M standardvarustusse ka uus välklamp Speedlite 90EX. See kerge ja äärmiselt kompaktne välklamp pakub maksimaalset juhtarvu 9 ning lainurkobjektiivide tuge, mis ühtekokku muudavad selle ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks mõeldud üldvälguks. Juhtmevaba juhtfunktsioon võimaldab ka mitut välklampi juhtmevabalt juhtida ning kogenumatel kasutajatel mitme erineva loomingulise valgustusefektiga katsetada.

EOS M - põhiomadused

· Digipeegelkaamera kvaliteet kompaktses keres

· Intelligentne automaatne stseenirežiim

· Mitmekülgsus tänu vahetatavatele objektiividele

· Efektse taustahägu tekitamine

· Lihtsasti kasutatav puuteekraan

· Õhkkonda edastavad fotod hämaras

· Täis-HD video koos videokollaaži režiimiga