Paraku pole veebirahvas DualSense'i nimelise puldi vastu ülevoolavalt armuline.

Vastupidi, veebiavarustest leidub selle kohta juba ridamisi põlglikke või isegi naeruvääristavaid kommentaare, mis võrdlevad seda näiteks roboti, Super Mario tunkede või vana(moodsa)st ulmefilmist pärineva kiivriga.

Sonyle on selline pila kindlasti valus taluda, aga nad võivad lohutada endid sellega, et koerad võivad haukuda, aga karavan läheb esialgu ikka kindlalt edasi. Tähtsam on ju see, kui mugavaks ja töökindlaks see pult tegelikult osutub.

Mäletatavasti pilati kunagi palju ka Nintendo konsooli Wii, mida saaks inglise keelte tõlkida kui pissi või pissimist. Aga see ei takistanud Wiil kujunemast oma põlvkonna müüduimaks konsooliks.

Sony on juhtmeta DualSense'i kohta öelnud, et püüdsid säilitada palju sellest, mida mängumaanid eelkäija DualShock 4 puhul armastasid, aga lisada funktsionaalsust ja täiustada välimust.

See tähendab muu hulgas haptic feedback'i lisamist ehk siis mängudes kindlatel puhkudel värisevat pulti, et sa isegi rohkem oma digiseiklusse sisse elaksid.

Lisaks on täiustatud sisseehitatud mikrofoni, kui sa eelistad sellist mängusisest suhtlemist peakomplekti pakutavale. Ja siis on salapärane uus nupp Create, mis on ilmselt sisu jagamiseks nagu varem Share, aga paari lisavõimalusega.

Sony lisab, et nad katsetasid paari viimase aasta vältel uut pulti luues mitme eri kontseptsiooni ja sadade välimustega. DualSense'i olla testinud palju erinevaid ja eri suuruses kämmaldega mängusõpru, nii et tulemuseks peaks olema võimalikult paljude jaoks võimalikult mugav kasutada.

Lõpetuseks veebirahva kommentaare DualSense'i välimuse aadressil: