Õigemini ei ole tegemist lihtsa veebipoega, vaid suure müügiketiga. Eile hommikul jõudis veebiavarustesse Carphone Warehouse'i tellimisleht, kus pakuti lihtsale kliendile ei midagi muud kui hetkel veel mitteametlikku LG nutitelefoni, Nexus 4, vahendab Kahvel.ee.

Midagi üllatavat tänahommikune "leke" (sest niisugused asjad juhtuvad ju kogemata) küll ei toonud.

Kuid vähemalt oleme me üpriski veendunud, et telefoni ekraanipind saab mullusest Galaxy Nexusest (4,65 tolli) õige pisut suurem olema — 4,7 tolli.

Displei resolutsioon jääb samas endiseks, olles 1280 x 768 pikslit (48 pikslit kulub nuppudele).

Hoopiski põnevam on aga see, mis Nexus 4 sees leidub. Esiteks, Androidi Jelly Beani värskeim väljalase, mis kannab versiooninumbrit 4.2. Telefonipoe sõnul toob see kaasa Swype'iga sarnaneva klaviatuuri, kus sõnade kirjutamiseks tuleb näpuga üle nuppude lihtsalt libistada ning funktsiooni, mis kannab nime "360 kaamera".

Mida viimane endast kujutab, me ei tea, kuid ennustame, et midagi panoraamfotodega seonduvat.

Toorest rammu pakub neljatuumaline Snapdragoni protsessor S4 ning lõpuks ometi võib Nexuse fotokast isegi asja saada, sest kaamera sensor on kaheksa megapiksline. Google'ile omaselt leiab seadmest ka NFC ehk lähiväljaside toe.

Meie meele muudab mõruks aga telefoni pardamälu, mida on esialgsete andmete kohaselt kõigest 8 GB jagu.

LG Nexus 4 saabub müügile juba 30. oktoobril ja hakkab maksma 389,95 naela (umbes 485 eurot). Kuigi siiani on arvatud, et telefon saab olema üksnes musta värvi, võib salajasest fotost järeldada, et LG hakkab pakkuma ka valget mudelit.