Icke kuulub nende sekka, kes väidavad, et 5G-sidetehnoloogia levitab koroonaviirust. Viiruse loomise taga olevat tema hinnangul üks juudirühmitus, käesurumisega polevat aga võimalik tema väitel viirust levitada ning terve immuunsusega inimestel polevat vaja seda viirust karta. See kõik Facebooki, YouTube'i ja Instagram'i vahendusel jõudnud kümnete miljonite inimesteni.

"Oleme selle lehe eemaldanud kahjuliku desinformatsiooni põhimõtete korduva rikkumise tõttu," seisab Facebooki avalduses.

Keelu saamise järel säutsus mees ise Twitteris, et „fašistlik Facebook kustutab David Icke - eliit on kohkunud."

Digitaalse vihakõne vastu võitlemise keskus (CCDH) avaldas eile avaliku kirja, milles kutsus tehnoloogiaettevõtteid üles keelama Icke'i kontod kõikjal - Facebookis, Twitteris, Instagramis YouTube'is, Amazonis -, kuna neid on ta kasutanud oma valeväidete esitamiseks.

Juba varem sai Ickega tehtud 5G-teemalise intervjuu eest karistuse telekanal London Live. Nii kanali veebileht kui lehekülg "David Icke - headlines" on jätkuvalt Facebookis üleval.

Endine spordikommentaator Icke on väitnud varem näiteks seda, et maailma juhivad reptiilid ja et kuninglik perekond on sisalikud.