Sarah Cooking Class - õpetab noorema astme lastele virtuaalselt söögitegemist ja retsepte küpsistest sushini. Testisin oma lapse peal - mänguline ja reaalses elus täiesti toimiv.

Amazing Alex - konstruktormäng. Arendab mõtlemist.

Playtales - laps saab ise lugeda või kuulata muinasjutte. Ingliskeelne, aga hästi tehtud.

Color and Draw - värvimismäng. Tegevust ja käeharjutamist jätkub pikaks ajaks ning ka vanem saab jooksvalt raportist vaadata, mida tema laps on meisterdanud.

Fashion Store - hitt tüdrukute seas. Sisuliselt barbi-mängu virtuaalne edasiarendus.

Google'i filmid - palju anima- ja lastefilme. Jooksevad reaalajas hästi, kuid vaatamine maksab 3 euro ringis filmi eest.

e-kool / Kus buss on / Findmyphone - levinud ja head rakendused, mis võiks ühe õpilase telefonis kindlasti olla. On ka palju tähtede- ja keeleõppemänge, kuid need on kahjuks ingliskeelsed. Mõnele sobib, proovida ja otsida tasub.

Rakendused lapsevanemale

Osad mängud ja rakendused on alguses tasuta, kuid neid saab hiljem raha eest täiendada. Soovitan lapse telefoni äppe ostes panna iga järgmise ostu eest raha maksmine parooli alla. Muidu võib tulla kuu lõpus suur arve.

Applock - kui annad oma telefoni lapsele mängimiseks, siis pane Applock peale. See võimaldab jätta lahti ainult kindlad aplikatsioonid ja nii oled kindel, et laps ei helista su töökaaslasele ega postita kogemata isiklikke pilte Facebooki.

Uutes HTC telefonides on rakendus nime Kidsmode all juba sees ning LG-l on sarnane Guest Mode ehk teise kasutaja võimalus.

Gnore No More - kelmikas äpp, mis näitab, et issil ja emmel on üks trikk varuks. Kui laps ei vaevu kõnedele vastama, siis saab vanem telefoni distantsilt kinni panna, kuni laps tagasi helistab.

Ja muidugi vana hea Findmyphone leiab kadunud telefoni üles ning Google Location näitab lapse asukohta.