On see nüüd LG pressiosakonna nutikus või lihtsalt tööõnnetus, kuid me oleme üpris veendunud, et homne esmaesitlus saab kohalviibijatele olema üks viimase aja üllatustevaesemaid. Sellest hoolimata on päeva nael, G3, igati asine ja huvitav aparaat.

LG G3Põhitähelepanu koondub mõistagi 5.5-tollisele 1440p ehk Quad HD ekraanile, mil on tänapäeva mõistes pea olematud raamid. See teeb LGst ühtlasi esimese suurtootja, kes murrab Full HD barjääri ning toob turule telefoni, mille ekraani resolutsioon on 2560×1440 pikslit. Terava pildi austajatele olgu öeldud, et see teeb 534 punkti ühe tolli kohta.

Jõudluse osas peab G3 lähimate konkurentidega sammu, omades 2.5GHz Snapdragon 801 protsessorit ning 2GB jagu operatiivmälu. Teatavasti on varem vihjatud mudelile, mil on RAMi 3GB, kuid tegemist võib olla kas hilisema erimudeliga (Android Silver) või siis kohalikule turule mõeldud seadmega. Teatavasti oli Lõuna-Koreas müüdud eelkäijal, G2-l erinevalt Läänes müüdud mudelitest näiteks eemaldatav tagakorpus. Nõnda pole sugugi võimatu, et ka G3 toodetakse mitmes erinevas versioonis.