webOS pole mobiilseadmete huviliste laiemas ringis tähelepanu pälvinud platvorm. Peamiselt vast seda kasutavate seadmete vähesuse ja iPhone'i ja Nokia kõikvõimsuse ja kõikjalviibivuse tõttu, aga samuti Androidi leeri raevuka lobitöö tõttu.

Tegemist on siiski mitmekülgse ja võimeka opsüsteemiga, mis mõtleb ka iga tüüpilise mobiilikasutaja tänastele vajadustele: rõhuasetus on Web 2.0 väljunditel ja sotsiaalvõrkudel. Palm loodab, et nende lapsest saab ka esimesi mobiiliplatvormi, mis toetab veebibrauseris täis-Flash-pleierit.

Kui eelnevale lisada Epic Gamesi arendatav Unreal 3 tehnoloogia, mis on praegusel videomängumaastikul väga tähtis tegija (kuigi mitte päris A ja O), siis tundub webOS-põhiste seadmete tulevik juba heledam.

Palm kuulutas alles jaanuaris, CES 2010 üritusel, et võtab mängundust oma seadmetel väga tõsiselt. Nad esitlesid ka seitset enda sõnul graafikanõudlikku mängu, mille seas "Need for Speed Undercover" ja "X-Plane".

Unreal 3 mootor webOS keskkonnas omandab muidugi ainult sellise väärtuse nagu selle abil loodud parimad mängud, aga uudis ise on tore.