Clicker on abivahend just selliseks hetkeks, kui õllejanused peesitavad langetatud mändide kombel mugavas asendis ega taha korgiavajale järele minna.

Kuna keegi ei vaja lihtsalt veel üht avajat, justnagu kodu poleks niigi kasutut pahna tulvil, on vastav funktsionaalsus lisatud universaalpuldile.

Clickeri tootjad kuulutavad rõõmsalt, et pult juhib üheksat komponenti: televiisor, SAT- ja kaabel-TV, DVD-pleier, VCR-videomakk, CD, digitaalne videosalvesti, AMP (ressiivervõimendi?) ja pudel.

Universaalpuldis on otsifunktsioon ja "umbes 630" eelseadistatud koodi, mis ühilduvad enamike suurte tehnikatootjate seadmetega. See toetab Twin View ja PiP funktsioone. Lisaks on 12 macrot ehk nuppu, mille ühe vajutusega mitu komponenti korraga sisse lülitada ja sisendeid-funktsioone-kanaleid valida. Täpsemalt võib üks nupuvajutus ära teha kuni 16 operatsiooni.

Hind on 25 dollarit ehk hetkekursi alusel umbes 290 krooni.

Me oleme teadlikud, et paljud regulaarsed alkoholitarbijad ei vaja enam ammu sellist tühist asjakest nagu õllekorgi avaja. Nad avavad oma vedela leiva konteineri näiteks välgumihkli, teise pudeli, hamba või isegi oma silmakoopa abil. Clicker on sellest hoolimata lahe idee, ja paljudele ka siiski abiks.