Karen hakkas abikaasa Adami öiseid sonimisi jäädvustama, sest talle tegid need palju nalja ning ta lootis, et sama leiavad teisedki.

Adam esineb tavaliselt öö jooksul viie-kuue veidra ütlusega, mida Karen siis järgmisel päeval tuhandete lugejate rõõmuks ajaveebi lisab. Seal on ka eraldi sektsioon korduma kippuvatele küsimustele, et värske huviline saaks end ruttu asjaga kurssi viia. Teised on oodatud lisama enda elust naljakaid unes öeldud asju, nii et tekkinud on omalaadne kogukond!

Soojast vastuvõtust tiivustatud naine on hakanud müüma koguni T-särke, mis kannavad mehe parimaid tsitaate.

Mõned värskemad näited, kui soovite enne ajaveebiga tutvumist väikest isutekitajat:

12. jaanuar: "Pork chops are most satisfying. Mmmmmmm. Dangle them from the ceiling." ("Seakarbonaad on kõige parem. Mmmmmmm. Riputage need lakke.") Adam kommenteeris hiljem lindilt oma sonimist kuuldes, et pole iial seakarbonaadi söönud.

11. jaanuar: "Your mum's at the door again. Bury me. Bury me deep." ("Su ema on jälle ukse taga. Mata mind maha. Mata sügavale.")

8. jaanuar: "Don't... Don't put the noodles and the dumplings together in the boat. They'll fight! The noodles are bullies. Poor dumplings." ("Ärge... ärge pange nuudleid ja pelmeene korraga paati. Nad hakkavad kaklema! Nuudlid on riiukuked. Vaesed pelmeenid.")

4. jaanuar: "I haven't put on weight. Your eyes are fat." ("Ma pole kaalus juurde võtnud. Su silmad on paksud.")

1. jaanuar: "I don't want to die! I love sex. And furry animals." ("Ma ei taha surra! Ma armastan seksi. Ja karvaseid loomi.")

Loo moraal? Ei ole enam väikseid inimesi. Web 2.0 on kõik võrdseks teinud. Kasutage olemasolevaid võimalusi ja leidke oma 15 minutit kuulsust!