Ja nii on ka 20 000 liikmega Pokemon GO Finland suhtlusvõrgustik juba korraldamas küsitlust kõige vihatuma pokémoni leidmiseks. Selle küsitluse esikolmikuks on kiiresti tõusnud kolm eriti põlastusväärsemat pokémoni: Zubat, Rattata ja Drowzee.

Drowzee

Pokedexis tutvustatakse seda pokémoni nii: "Kui su nina sügeleb magades, on see kindel märk sellest, et üks nendest pokémonidest seisab su padja kohal ja üritab su und sinu sõõrmete kaudu nahka pista."
Pokémon Go

Niisiis on see pokémon tõusnud vihatuimate esikolmikusse, ennekõike küll seetõttu, et mängijad põrkavad kokku ebamääraselt hõljuva hüpnotiseerija-pokémoniga. Teda näeb peaagu kõikjal, linnasüdames, maakohas, parkides, Drowzee olevat ka üks mängu kõige sagedamini esinevatest pokémonidest. Ja teda on ka kerge edasi aretada Hypnoks, seega Drowzee püüdmisest on siiski ka midagi kasu.

Rattata

Rattata on äärmiselt ettevaatlik olevus, isegi magades kuulatab ta pidevalt, kõrvu liigutades, kuid ta pole eriti valiv oma pesapaiga suhtes - täpsemini, teda võib tõesti leida igal pool.
Pokémon Go

Pisikeses ruumiski viibides võib mängija avastada, et teda piirab korraga neli Rattata-rotti. Võitlejana pole Rattata eriline tegija, ka selle edasiarendus Raticate on ikkagi üsna saamatu. Tal pole isegi nii palju arenguvõimet, kui paksukeses Drowzees. Ta on vaid pisike rott, kes on kõikjal esil vaid mängija ärritamiseks.

Zubat

See nahkhiir-pokémon püsib hääletuna pimedas paigas päevavalguse ajal, ta peab ka seda tegema, sest päikese käes hakkab tema kere ära põlema.
Pokémon Go

Mängijate foorumites on ta ülekaalukalt vihatuim pokémon, kes, samuti nagu Drowzee ja Rattata, jääb tõesti igal pool jalgu. Ja erinevalt Pokedexi kirjeldusest, on ta siiski pidevalt esil, mitte vaid ööpimeduses ja varjatud kohtades. Kuid teda on oluliselt raskem kinni püüda. Kasu, selle arendamisel suuremaks nahkhiireks Golbatiks, ei tasu mingil juhul tema püüdmise vaeva ära.