Nimelt uuris üks ettevõtte fänn Tani käest 2013. aastal, millal võiks oodata Razeri rösterit. Tan naljatles, et ettevõte on juba selle valmis teinud. Sellest sai innustust teine Razeri fänn Mark Withers, kes hakkas Tani igapäevaselt rösteriküsimustega pommitama. Withers lõi isegi Facebooki lehe, mille eesmärk oli turule tuua Razeri röster. Tan läks naljaga kaasa ja ütles, et juhul, kui leht saab miljon fänni, siis hakatakse rösterit ka ehitama.

Meest sõnast, härga sarvist. Kuigi lehel on Facebookis hetkel vaid 44 000 meeldimist, kehtis ka erikokkulepe, mille kohaselt oli iga Razeri rösterit kujutav tätoveering võrdeline 100 000 inimesega, kes lehte laikinud. Praeguseks on sellise tätoveeringuga inimesi maailmas vähemalt 12, üks nendest on sealhulgas lehe looja Withers ise.

Tan tunnustas pühendumust ning ütles, et ütleb oma inseneridele ja disaineritele, et nüüd on vaja rösterit ehitama hakata. 2016. aasta aprillinaljana tegi Razer video (vt loo päis), milline nende disainitav röster välja võiks näha. Raske öelda, kas tulevikus tuuakse turule midagi sarnast, kuid Razeri disainikeelt teades, võime olla ühes asjas kindlad - LED-tuledest seal puudust ei tule.