Pole siis ime, et üha rohkem ilmub teste ja ülevaateid, mis keskenduvad ainult telefonide kaameratele. Nagu ka see, mille avaldas paari päeva eest sait Droid Life.

Mainitud test keskendub LG uuele haibitud seadmele G3, mis peab n-ö rinda pistma teiste läänemaailmas tuntud suurtootjate tippmudelitega (täpsemalt LG Nexus 5, Samsungi Galaxy S5, HTC One M8, Apple'i iPhone 5s).

Kui norida, tundub veidrana, et esindatud pole Sony Xperia ega mõni Nokia Lumia, ja ka näiteks Huawei "tipumad" telefonid on hakanud viimasel ajal silma paistma...

Igatahes, loo autor kinnitab, et G3 13-megapiksline kaamera on suurepärane ning selle trumbid on makrovõtted ja laseri toel ülikiire autofookustamine.

Saidil PhoneArena ilmus eraldi testilugu telefonide akukestvuste kohta. See kinnitab, et G3 on hetkel "kunn" ka aku võimekuse poolest.

G3 vastaste koosseis on esimese testilooga võrreldes üsna sarnane (LG G2, Samsungi Galaxy S5, Sony Xperia Z2, HTC One M8, Apple'i iPhone 5s) ning seniseks liidriks nimetatakse Galaxy S5.

Kuigi LG uue lipulaeva ekraan on ainsana nii kõrge resolutsiooniga nagu Quad HD, suutis G3 ühe laadimiskorraga Galaxy S5-st umbes kaks tundi kauem "elus" püsida.

Kokkuvõtvalt. Kui LG senine võimas promokampaania G3-le on tekitanud soovi näha selle ambitsioonika telefoni headele omadustele tõestust ka võrdlustestide kujul, siis esimesed katsetused ainult kinnitavad, et haip on õigustatud.

Ei, ka see artikkel pole LG ega selle esindajate poolt mingil viisil kinni makstud. G3 lihtsalt väärib kiitusi.