Algne täiendus oli luua värvipallidega tulistamise galerii, mida saaks nautida interneti teel.

Kuni ettevõte otsib võimalusi hakata sellelt raha teenima, paigaldavad nad kohendatud variandi USA lääneosas loomavarjupaikadesse, et asukate elu lõbusamaks muutuks.

Varjupaikades elavate loomade elu on ju üsna kurb: neil puudub vabadus, olemasolevat territooriumi peab paljudega jagama ja neil pole kellegiga mängida. Kui aga inimesed nõustuvad kulutama natuke oma aega arvuti ees kassikeste lusti nimel klahvide toksimiseks, meeldib see vast mõlemale osapoolele.

Kasutajad peavad oma Internet Exploreri netilehitsejale vastava plugina lisama ning järjekorras ootama, et saaksid arvuti vahendusel robotkäsi liigutada, mille külge on kinnitatud kassimänguasjad. Nii ootamise kui lustimise ajal on nende päralt mõistagi veebikaamerate pilt varjupaigas toimuvast.

Apriori järgmine projekt on seotud Indianapolise loomaaiaga: luua süsteem arvuti teel loomade söötmiseks.

Tehnoloogiast on väidetavalt huvitatud ka pornotööstuse esindajad, kelle pakkumisi nad kaaluvad Apriori juhi Scott Harrise sõnul "kui pankrotti lähen."

Tal on ka endal tuleviku tarbeks ideid, näiteks lõbustuspargi tondilossi ja ravimite jagamise süsteemi jaoks. "Ma ei taha olla tuntud kui Apriori, kassidega mängiv firma."

Kaks viimast linki lõpus lasevad süsteemi katsetada või vähemalt pealt vaadata. Vaatamiseks pole plugina hankimist brauserile vaja. Osalejate tarbeks on veel tšättimise veebirakendus, et toimuvat kommenteerida jms.

Korraga saate kaks minutit robotkätt liigutada, siis peate järjekorra üle andma.

Ainuke häda, et kassid tunduvad robotmänguseltsiliste suhtes üsna loiud ja Internet Explorer kipub kokku jooksma.