Arvutit tutvustati avalikkusele esimest korda 1976. aasta juulis Palo Alto arvutiklubis nimega Homebrew Computer Club. Algselt jagasid Jobs ja Wozniak arvuti jooniseid inimestele tasuta ning aitasid isegi asjahuvilistel seadmeid ehitada, enne seda kui nad neid müüma hakkasid.

Müügile tulles oli arvuti hind 666,66 dollarit ning kokku toodeti umbes 200 arvutit. Kuna Wozniak oli ainus inimene, kes arvutite kohta tekkivatele küsimustele ja tehnilistele probleemidele lahendusi suutis leida, siis olid Apple I arvutid klienditeeninduse poolest värskelt alustanud firmale tõsine peavalu. Firma pakkus Apple I omanikele sooduskampaaniaid, et probleemsetest arvutitest kiiremini lahti saada ning hävitas mitmed klientide poolt sooduste saamiseks tagasi toodud arvutid, suurendades nende rariteetsust veelgi.

Arvuti oli oma aja kohta innovaatiline, kuna kasutas lihtsamaid lahendusi kui konkurendid. Raali kasutamiseks piisas kõigest televiisorist ning klaviatuurist samal ajal kui teised arvutid kasutasid väljundi edastamiseks näiteks LED-tulukesi ja arvuti juhtimiseks kasutati esipaneelis paiknevaid lüliteid. Apple'i arvutil oli MOS 6502 1 MHz taktsagedusega protsessor ja neli kilobaiti mälu.

Altair 8800 personaalarvuti, Apple I üks peamine konkurent kasutas väljundi edastamiseks LED-tulesid

Arvatakse, et niigi haruldasest arvutist on praeguseks alles umbes 60 eksemplari, millest paljud on leidnud koha muuseumides. Nendest omakorda on töökorras kõigest 15, sealhulgas müügile tulev raal.

Oksjon toimub 25. septembril ning arvuti eeldatav müügihind on umbes 300 000 USA dollarit.