Tõsiselt, korraga on tootmises palju erinevaid tootesarju, lisaks on need eri ekraanimõõtudega saadaval. Lisaks 3G versioonid.

Selles mudelimüriaadis on suhteliselt raske orienteeruda, mis mille jaoks mõeldud on. Oleks siis mudelivalik igal tootjal nii lihtne kui näiteks seerias Nexus või Apple iPadid. Aga ei, elu oleks liiga lihtne meil, tavakasutajatel, sellisel juhul, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Igatahes sokutati mul töölauale üks Prestigio tahvelarvuti: MultiPad 4 Ultimate 8.0 3G. Kasutasin seda aktiivselt terve kuu ning võtan siin oma mõtted antud seadmest kokku.

Ning jätame vahele selle aspekti, kus see Prestigio mudelivalikus asetseda võib või millega konkureerida.

Eestpoolt vaadates on tegu nagu... iPadi odava klooniga. Või noh, teatud piirini. Äärest ääreni klaasiga kaetud, valge raam ning 4:3 küljesuhtega ekraan.

Ekraanil on pildipunkte 1024 x 768, mis annab punktitiheduseks ligikaudu 160 ppi. Normaalkaugusel vaadates (40-50 cm) ei ole võimalik üksikuid pildipunkte eristada, kuid lähemalt piiludes on neid näha. Seega – ära liiga lähedale oma silmi ekraanist pane!

Sarnaselt teiste Prestigio tahvelarvutitega kasutab MultiPad 4 Ultimate 8.0 IPS tüüpi paneeli, mis ühest küljest annab hea vaatenurga. Teisalt on värviküllasus ekraanil natuke "üle keeratud", nagu ka teistel Prestigio mudelitel.

Häirima jäi suuresti just ekraani ees olev klaas. Olles harjunud Nexuse Gorilla Glassi kattega, tabas mind väga kiiresti halb üllatus. Nimelt sõrmejäljed paistavad häirivalt välja ning sõrmede libistamine ekraanil ei ole tea mis mugav, kui ekraan täitsa puhas ei ole.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Photopointi ajaveeb.