Alles see oli, kui Prestigio Multipad 8.0 Note pani mind tõsiselt kukalt kratsima. Suur, raske, must ja nii edasi. Seega hakkasin Prestigio Multipad 2 ümbert kilet harutama tõsise eelarvamusega, et ega sealt head nahka ei tule. Pakendit avades ja aparaati sisse lülitades oli mu üllatus seda suurem, kirjutab Digitest.ee.

Väike, valge, kerge, elegantne. Ühesõnaga oma "venna" või "õe" täielik vastand. Raskem küll kui näiteks iPad mini, kuid kaugelt kergem Prestigio Multipad 8.0 Note'ist. Tundsin, kuidas inspiratsioonilaine haaras mind oma harjale ja viis... kuhugi. Igatahes mingisse toredasse kohta.

Pakend on igati soliidne ning usaldustäratav. Seda avades selgub rõõmustav tõsiasi, et taas kord on Prestigio ületanud veidi oma konkurente – tahvel karbis on paigutatud nägusasse punavalgesse või õigupoolest valgepunasesse kunstnahast taskusse.

Pakend pole küll sama praktiline kui Prestigio Note'i oma, kuid seda nägusam. Kasutamisel selgub, et tasku on samuti nutifunktsiooniga, s.o tahvli ekraan läheb taskusse sisestamisel unerežiimile, taskust välja võttes aga ärkab ekraan automaagiliselt unest. Jälle üks punkt Prestigio kasuks.

Sellega aga lisavarustus praktiliselt piirdubki. Mõistagi kuulub komplekti laadija ning lisaks veel lühike USB-kaabel.

Koostekvaliteet on 5+, ühtegi halba sõna pole öelda. Vägisi tulevad silme ette Apple'i populaarsed tahvelarvutid. Välimuselt meenutabki tahvel pigem minivarianti klassikalisest iPadist kui iPad mini.

Kuigi pikkuse-kõrguse poolest on Multipad2 ja iPad mini praktiliselt võrdsed, on Multipadil ekraan igakülgselt ümbritsetud laiema servaga, millest on mugav kinni hoida. See muudab Multipad2 oma konkurendist jässakamaks.

iPadiga sarnasust suurendavad veelgi klaasist esi-, hõbedane metallist (alumiinium?) tagakülg ja ümarad nurgad.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Digitest.ee.