Kuigi Eesti asub suhteliselt tsivilisatsiooni ääremaadel, jõuab neist piisav hulk ka meie lettidele. Seega on igal tootjal oluline nende seast välja paista, kirjutab Digitest.ee.

Kuigi müügistendil ei torka Prestigio Multiphone PAP4322 Duo oma välimuse poolest eriti silma, tekib pakendit avades tera teine tunne.

Must ja läikiv pakend püüab imiteerida mingit peent ja kallihinnalist süsinikkiudu, mida enamasti kasutatakse luksusautode juures. Selge see, et tänast tarbijat enam nii hõlpsasti alt ei vea, kuid väike kripeldus jääb siiski külge.

Karpi avades aga kripeldus süveneb. Telefon on asetatud kõige peale peenes, pisut siidise olemisega kilekotis. Vabastades telefoni sellest saadavad näpuotsad ajusse naudingusignaale... mmm.

Aga see pole veel kõik nagu armastavad innustava naeratusega öelda karismaatilised telepoemüüjad. Siidise kilekoti embusest ilmub lagedale soliidne (kunst)nahast ümbris, milles peitubki telefon.

Siin aga igasugused vihjed luksusele ka lõppevad.

Keeruline. Väga keeruline on iseloomustada täiesti iseloomutut asja. Just selliste Androiditelefonide kvaliteetne keskpärasus ujutabki hetkel kogu maailma üle. Läikiv esiklaas, matt tagakülg, ainukesed füüsilised nupud on helitugevuse ja sisselülitamise jaoks. Tüüpiline.

Mitte mingil juhul paha, aga igatahes null emotsiooni. Kulumaterjal, nagu mu sõber armastab telefonide kohta öelda. Tarbeese nagu lusikas, tool, madrats või kohvitass.

Eelistades ise siiski tippklassi telefone tekib nendega aja jooksul siiski omalaadne suhe, nimetage seda või fetišiks. Sedasorti keskpäraste telefonidega ilmselt eriti sooja ja tundelist sidet ning seega ka võõrutusprobleemi ei teki.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Digitest.ee