Üks olulisemaid omadusi selle kaamera juures on objektiivi valgusjõulisus, kirjutab Digitest.ee.

Laiemas osas on ava lausa F/2.0. Välja suumides läheb see 5.9-le, mis ei ole küll nii hea kui tema suuremal vennal Panasonic LX7 kaameral, kuid rahuldab ilmselt enamus tavapildistajate soovid. Pildistatava saab sellega taustast eraldada väga hästi. See jätab palju ruumi loomingulisusele.

Kaameral LF1 on veidi suurem sensor kui enamusel kompaktkaameratest. Sensor on väga hea kvaliteediga – pildid jäävad selged ja teravad ka hämaras pildistades.

Kaamerakasutuse teevad mugavaks üks valikuratas objektiivi ümber ning teine tagaküljel menüümärgikeste ümber. Objektiivi ümber oleva valikuratta funktsiooni on võimalik muuta enda äranägemise järgi.

Üks väga oluline asi selle fotoaparaadi puhul on sellele lisatud elektrooniline pildiotsija. Kaamera ekraan on küll peegeldusvastase kattega, mis teeb pildistamise ja piltide vaatamise päikese käes paremaks, ent väga ereda valgusega on pildiotsija olemasolu kasulik.

Lisaks kui oled harjunud peegelkaameras pildi tegemiseks läbi pildiotsija vaatama, on see tore lisavõimalus selle kompaktkaamera puhul.

Menüüs liikumine on lihtne ja kiire tänu lihtsasti mõistetavatele pildikestele menüüs. Pildiprogramme või -režiime vahetades kuvatakse kaamera ekraanile samuti pisikesed näidispildikesed.

OLULISEMAD TEHNILISED ANDMED

* Sensor 1/1.7′ MOS, 12,1 MP
* Suurim pildimõõt pikslites 3000 x 4000
* Objektiiv 28-200 mm (Optiline suum 7,1x)
* Ava f/2.0-5.9
* ISO Auto, 80-6400 (saab laiendada kuni 12800)
* Mõõdud 102,5 x 62,1 x 27,9 mm
* Kaal 192 g (koos aku ja mälukaardiga)

Loe täisteksti ja vaata testipilte saidil Digitest.ee.