Nimelt puudusid nõudlikule amatöörile või professionaalsele fotograafile mõeldud rinnataskukaamerad, kirjutab Digitest.ee.

Kompaktid olid kas liiga suured ning pakkusid tavaliste taskukaameratega võrreldes ainult marginaalselt paremat pildikvaliteeti, või olidki tavalised taskukaamerad, mis ei pakkunud praktiliselt mitte mingisugust manuaalset kontrolli ning millega sai teha adekvaatset väljaprinti kuni topelt-postkaart formaati.

Tänaseks on saanud korraliku, asjatundjale ja kasvõi elukutseliselegi sobiliku kaameraga hakkama praktiliselt kõik kaameratootjad. Valikut on palju ja sellest tulenevalt valiku langetamine keerulisem kui varem.

Nikon uuendas just hiljuti oma seeria P (Performance) kompakti, andes uuele mudelile eelkäijaga võrreldes suurema, kuid madalama resolutsiooniga sensori ning RAW formaadi – muudatused, mis tõstavad uue P330 rinnataskukaamerate tippklassi.

Uus P330 on kompaktne kaamera parimas mõttes – mõõtudelt mahub ta vabalt nii rinna- kui püksitaskusse ning kaalult ei ole raskem, kui lihtsamad kompaktkaamerad või nii mõnedki nutitelefonid.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte Digitest.ee lehelt!