Zeebo konsool põhineb Qualcomm'i mobiilseadmete tehnoloogial, alustades graafikakiibistikust ja lõpetades 3G traadita ühendusega, ning seda tutvustatakse kui kallimate konsoolide piraatlusevaba alternatiivi. Konsoolil on Qualcomm’i 528Mhz ARM-protsessor ja MSM-kiibistik.

Esmalt tuleb konsool müügile Brasiilias ja hinnaks on ca 2200 krooni. Ainult üle 3G-võrgu (piraatluse välistamiseks) levitatavad mängud maksavad hinnavahemikus 60 kuni 180 krooni, vahendab Engadget.

Qulacomm ei soovi konkureerida „suure kolmikuga“ ja on seetõttu valinud erineva lähenemise: mobiilitehnoloogial baseeruv mängumasin koos selle poolt pakutavate piirangute ja võimalustega. Sihitakse eelkõige arenevate turgude, nagu Hiina, Ladina-Ameerika ja Venemaa keskklassi perekondi, kes pole kunagi näinud ühtegi 3D-mängu.

Konsoolil on 1GB välkmälu salvestusmahtu ja ühe mängu maht jääb 5-50 megabaidi vahele. Zeebo jaoks on saadaval ümmarguselt 300 mängu ja ettevõte teatel pööratakse tähelepanu eelkõige kvaliteedile. Konsooli turuletoomisel on esmalt saadaval 15 mängu, millele lisandub 90 päevaga veel 30.

Brasiilias jõuab konsool turule esimesel mail, Mehhikos 2009. aasta lõpupoole, Indias 2010. aastal ja Ida-Euroopas 2010. aasta keskel ning Hiinas 2011. aastal.

Brasiilias Wii'd ja PS3'e ei müüda, mille tõttu maksvad need sealmail meie rahas üle 10 000 krooni, mille taustal on Zeebol oluline konkurentsieelis.