Kõik teenused koondatakse kolme uue paketi alla - "Mini", "Standard" ja "Premium". Pakettide erinevused seisnevad nii kanalite- ja vaatajakohtade arvus, hindades kui ka lisateenustes. Noppekanalite süsteem jääb toimima nii nagu täna.

Vaatajakohtade all peetakse silmas seadmeid, kust teenust samaaegselt kasutada saab - näiteks nutitelefon, teler või tahvelarvuti. See aga ei tähenda, et kasutaja näiteks ühest seadmest välja logida ning teise uuesti logida ei saaks. Maksimaalselt saab ühel kliendil olla viis vaatajakohta.

Nagu tabelist näha, kaotatakse odavamatest pakettidest ära nii lastenurk kui ka salvestamine, need on aga võimalik soovi korral lisateenusena juurde tellida. Salvestamise lisatasu kuus on 5 eurot, lastenurga oma 3 eurot.

Telia sõnul antakse hetkel Telia TV-d kasutavatele klientidele muudatustest teada SMS-i või kirja vahendusel, MINU.TV kasutajad saavad rakenduses teate, mis suunab neid uue rakenduse juurde. Uue rakenduse saab alla laadida juba juunikuust, kuid ligipääsu sellele saab alles pärast TV teenusele üle viimist kinnitava SMS-i või kirja saamist.

Juunikuus saavad uuele teenusele ligipääsu siiani MINU.TV teenust kasutanud kliendid, kel pole tellitud Telia TV teenust, ülejäänud kliendid viiakse uuele süsteemile üle sügisel. Soovi korral saab aga juuni algusest tänase teenuse ära lõpetada ning liituda uue teenusega.