Telia Eesti ärikliendi üksuse juhi kt Kristjan Kuke sõnul saab mTasku mobiilse rahakotiga tasuda ostude eest ligemale sajas Maksekeskuse makselahendusi kasutavas Eesti e-poes - näiteks Umami, Baltika Groupi ja Prike AS e-poes.

Mis puutub Telia enda poodidesse, siis esindustes on mTasku makseviisi tehniline arendus valmis, hetkel käib selle testimine ja klientideni jõuab see testide õnnestumisel kõigi eelduste kohaselt lähinädalate jooksul. Kohe peale seda võetakse ette mTasku arendused Telia e-poe ja Telia arvete tasumise suunal.

E-poes mTaskuga maksmisel arvutiga, tuleb makseviisi valikute juures vajutada mTasku logole, misjärel ilmub arvutiekraanile QR-kood. Peale koodi skaneerimist nutitelefoniga käivitub makseprotsess ning makse kinnitamiseks tuleb kasutajal vaid vajutada nupule „Maksa". Nutitelefoniga ostu sooritades toimib kõik samamoodi, kuid QR-koodi skaneerimise asemel avaneb telefonis mTasku rakendus automaatselt.

Kõik mTasku maksed on krüpteeritud ja turvalised. Kasutaja saab lisada mTasku rahakotti kõik oma panga- ja krediitkaardid ning valida igaks makseks sobiva kaardi.

mTasku digitaalset rahakotti kasutab üle 87 000 inimese.