„Eestis on Facebooki kasutajaid üle 400 tuhande inimese, mis näitab, et kõneside ning SMSide kõrval on sellest saanud paljude eestimaalaste jaoks igapäevaelu lahtutamatu osa. Nüüdsest on võimalik populaarses sotsiaalvõrgustikus osaleda mobiiltelefoni vahendusel ka neil Tele2 klientidel, kel täna internetipakett puudub või kes soovivad seda teha lihtsamas tekstiversioonis ilma lisakulutusteta,“ sõnas Saimre.

Uus lahendus võimaldab tasuta ligipääsu Facebooki tekstiversioonile, mis on kättesaadav aadressilt http://0.facebook.com. Keskkonnas on võimalik näha sõprade postitusi, kirjutada kommentaare ning teha muid Facebooki kasutajale tuttavaid toiminguid.

Facebooki tekstiversioon pakub lisavõimalusena piltide vaatamist ning internetilinkide avamist. Sellisel juhul rakendub tavapärane mobiilse interneti tasu, mis on Tele2 puhul Eesti soodsaim.

Keskkond 0.facebook.com toimib nii mobiiltelefoni brauseriga (WAP 2.0 ja uuemad versioonid) kui Opera Mini brauseritega (versioon 4.2, 5.1, 6 ja uuemad). Facebooki tekstikeskkonna kasutamiseks peab telefonis olema aktiveeritud uusim Tele2 interneti profiil. Uusi seadeid saab tellida SMSi
teel, saates tühja sõnumi numbrile 16322 ning määrata vastu saadetud  seaded vaikimisi aktiivseks.

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 kuulub rahvusvahelisse telekommunikatsiooni-ettevõtete kontserni Tele2 AB. Tele2 Eesti eesmärgiks on pakkuda soodsaima hinnaga kvaliteetseid mobiilsideteenuseid nii era- kui äriklientidele. Tele2 osutab Eestis teenuseid ligi 490 000 kliendile,
millega ettevõte omab mobiilsideturul 34-protsendilist turuosa. Ülemaailmselt kasutab Tele2 teenuseid 31 miljonit klienti kokku 11 riigis.