Maailma suurimale turule USA-le orienteeritud elektroonikanäitus on suunatud eelkõige sealsetele vahendajatele ja pressile, kuid järjest olulisemaks muutub messil ka rahvusvaheliste kontaktide loomine. Esinejate nimekirjas on pea 2700 firmat üle maailma, Eestist pärit tuntuimaks esinejaks on Audes, kes püüab masse rabada oma uuenenud Excellence seeria kõlaritega.

Kuigi näitus on alles ametlikult avamata, tuleb uudiseid juba kui Michiganist saelaudu. Üheks esimeseks suurimaks CES 2008 uudiseks on, et seni suurim HD DVD toetaja Warner Bros lõpetas sellele panustamise, andes suure edumaa kõrgresolutsiooniga videopildi sõjas Blu-ray formaadile. Mis oli temast väga ootamatu, kuna jooksutas 2 päeva ennem aasta olulisima tehnoloogiasündmuse algust HD DVD formaadi arendaja Toshiba rongi täiesti rööbastelt maha.

Näitus sai alguse 1967 aastal ja on olnud esmaesitluse kohaks videomakile 1970., CD mängijale 1981. ja DVD mängijale 1996. aastal. Käesolevaks hetkeks on näitus kasvanud tohutu suureks, kus NY Timesi sõnade järgi „on kergem äripartnereid kaotada, kui leida“.

Korraldajate sõnul on tänavuse aasta kuumemaks teemaks raudvara ja sisuteenuste vaheline abielu ning toodetest tuuakse ühe võimaliku staarina välja Sony Rolly robot — pisike meediapleier, mis veereb roboti kombel ringi.

2007. aasta menuk oli Flip Video kaamera.

Näitus kestab 10. jaanuarini.