Asutuse esindajad kinnitavad, et kasutusel on maailmatasemel tehnika ja avamisse investeeriti ligi kolm miljonit eurot. Saale on kuus. Piletihinnad olla samal tasemel Tallinna teiste kinodega.

Mida maailmatasemel kinotehnika tähendab? Pressiteade ütleb:

* kõikides saalis on 4K pilti edastavad projektorid

* kahes suuremas saalis on Barco 4K pilti edastavad laserprojektorid

* neljas saalis on helisüsteem Dolby Atmos, kahes Dolby Surround

* tipptasemel ekraanid

"Üheski teises meie regiooni kinos ei ole sellises mahus Barco laserprojektoreid ega Dolby Atmosi ruumilist heli," märgib Apollo Kino juht Mauri Dorbek. "Täna pole Soomes ega ka Lätis või Leedus laserprojektoreid ja Dolby Atmos 3D heli veel üldse."

(Barco laserprojektorit kasutab samuti Coca-Cola Plazas mullu oktoobris avatud lukssaal Scape.)

Mis veel?

* mugavad kõrge peatoega istmed, tavalisest rohkem jalaruumi

* iga saali tagaotsas on Staari toolide read, mis on tavalisest "natuke kallimad", aga pakuvad isegi rohkem avarust ja jalaruumi, mootoriga jalatugesid, võimalust seljatoe kallet reguleerida ja lauateenindust (!).

* samuti on igas saalis paaristoolid, et kaks kudrutajat või muidu sõpra saaks veidi eralduda.

Uuendusena saab pileti ja suupiste eest tasuda iseteeninduskassades, lisaks pileti osta Apollo Kino äpis. Viimane talletab ostude ajalugu, näitab kasutaja staatust, soodustusi, kavasid ja treilereid.

Apollo Kino tegutseb juba Tallinnas Solarise Keskuses (seitse saali) ja Pärnu Keskuses (kolm saali).

Eri pressiteated nimetavad uut kino nii Baltikumi moodsaimaks Apollo Kinoks kui ka Baltimaade moodsaimaks kinokeskuseks. Nii et... tundub päris moodne.

Huvitav uuendus on ka eraldi sissepääsuga privaatkorrus Star Lounge, kus on oma baar ja saab tellida Mustamäe keskuse eri söögikohtade roogasid, viimase korruse linnavaadet ja soojal ajal istuda väliterassil.