Kuigi välimuselt on Nokia 8110 sarnane oma algsele versioonile, on selle sisu täielikult kaasaegne. „4G abil on võimalik kasutada veebiotsingut, surfata sotsiaalmeedias või lugeda ja saata e-kirju ehk kasutada kõiki neid funktsioone, mida me telefonist täna otsime,“ selgitas Tele2 turundusdirektor Katrin Aron ja lisas, et Nokiale kohaselt ei puudu telefonist ka ussimäng Snake.

Aroni sõnul on Nokia hea alternatiiv nendele, kes ei soovi klassikalist nutiseadet kasutada, kuid vajavad siiski võimekat ja töökindlat telefoni. „Paar aastat tagasi tõi Nokia turule uuenenud 3310 ning see on tänaseni väga populaarne telefon. Edu ennustatakse ka 8110 mudelile, mis on silmapaistev just oma disaini poolest,“ rääkis Aron.

Nokia 8110 esmaversioon

Esimene Nokia 8110 tuli välja aastal 1996. See oli esimene Nokia telefon, millel oli monokroomne LCD-ekraan. Telefon on lisaks oma kujule tuntud selle poolest, et sellel oli "oluline roll" kultusfilmis The Matrix.

Uue kuue saanud Nokia 8110 on saadaval kollases ja mustas värvitoonis ning nende kogus Eestis on esialgu piiratud. „Banaanitelefonid“ on tänasest kiirematele saadaval Tele2 e-poes.