Ajakirjanikega kohtudes kinnitas firma asepresident Rick Osterloh Motorola uue nutikella plaane. Osterlohi kinnitusel esitleb tootja oma uut kella lähikuudel, vahendab Kiip.ee.

Juhtivtöötaja väitel on praeguste nutikellade viga selles, et keegi ei taha neid kanda. Osterloh kinnitas, et Motorola uus kell näeb välja ilus ning on ka praktiline.

Ajakirjaniku küsimuse peale, milline hakkab Motorola uus kell välja nägema, ei soovinud Osterloh vastata. Täpsustavale küsimusele, kas kell kasutab operatsioonisüsteemi Android, kinnitas juhtivtöötaja, et kohe kindlasti mitte ei kasuta see süsteemi Tizen.

2011. aastal tõi Motorola turule ühe esimese Android-operatsioonisüsteemiga nutikella MOTOACTV.

Kellal on 600 MHz protsessor, 256 MB muutmälu, Wi-Fi ja Bluetoothi ühenduvus ja 1,6-tolline ekraan. Tänu rootimisele saab kellal jooksutada enamikke Androidi rakendustest, tehes sellest huviliste seas hinnatud nutikella.

Uus Moto X

Firma asepresident Rick Isterloh kinnitas MWC pressikonverentsil, et firma tuua suvel turule uue Moto X-i nutitelefoni, vahendab Kiip.ee.

Täpsemalt lubas Isterloh tuua soodsa Androidi-telefoni teise põlvkonna esindaja turule hiljemalt suve lõpuks.

Lisaks kinnitas tippjuht, et Euroopa on Motorola jaoks atraktiivne turg. Selle tõestuseks laiendatakse veebiteenust Moto Maker lähikuudel valitud Euroopa riikidesse.

Moto Makeri abil saab Moto X ostja telefoni vastavalt enda äranägemisele disainida. Kliendile antakse võimalus muuta praktiliselt iga detaili värvi. Lisaks Euroopale käivitatakse teenus Mehhikos.